(Senior) Assembleur

Wat ga je doen?

Als (senior) assembleur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van modules (sub-assemblies) aan de hand van instructies en assemblage tekeningen. Het is de bedoeling dat je multi-inzetbaar bent, dat wil zeggen dat je van verschillende modules weet hoe je die moet assembleren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afbouwen van de instrumenten, inclusief het afstellen en testen. Het zwaartepunt ligt daarbij bij de assembleerwerkzaamheden.

Past dit bij jou?

Je werkt samen met een tiental collega’s op de assemblage-afdeling. Je krijgt leiding van de afdeling werkvoorbereiding en de Manager Operations. Van de Testers krijg je terugkoppeling met betrekking tot het assembleerwerk.

In onze bedrijfsvoering gaan wij steeds meer over op het Lean Manufacturing en QRM principe. Dit betekent dat jouw werk aansluit op dat van een ander. Afstemmen en samenwerken is daarom van essentieel belang. Soms neem je werk van een andere collega over om er voor te zorgen dat de flow in het proces blijft. Je schakelt dus bij tijd en wijle om.

ESD veiligheid is een belangrijk aspect in je werk. Je zult je daar dus steeds rekenschap van moeten geven.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende job in een klein team in één van de leukste bedrijven van West-Friesland. Werken en jezelf ontwikkelen in een innovatief bedrijf dat zich bevindt in een belangrijke groeifase. Een bedrijf dat zich ervan bewust is dat groei niet alleen ‘meer’ betekent, maar ook ‘beter’.

En natuurlijk een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Mail je cv met beknopte sollicitatiebrief naar hrm@rrmechatronics.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Want to pursue a career at RR Mechatronics?